onsdag 25 november 2009

Dagarna som gått och dagarna som kommer

En månad förlängt, yey!

Jesper är på Paradise Lost med sina vänner. Jag orkade inte följa med. Men lite sugen var jag allt. Jaja, jobba jobba. Mysig kväll hemma, ätit sushi med kissen.

Var på öl- och whiskeymässa i Örebro i helgen. Nice! Trots att jag inte dricker varkendet ena eller det andra. Tjejerna och jag sprang på Anders & Sören, ni vet papporna till Bert och Sune. Riktigt trevliga! Grabbarna fick äntligen smaka Port Helen. Dyrt men tydligen en smak av heaven. Så Alex har något att se fram emot när han till slut öppnar sin fina flaska!

Filmkväll i fredags; Entity. Ja, den var bra! En 80-tals "skräckis?" jag missat. Positivt.

Fixar med bank, äntligen bytt. Bye bye Förnedringssparbanken. Rensar för fullt, illustrerar, kollar lägenheter, fantiserar om att vinna på Lotto.

Imorrn lunch med Fia, sen fika med Jessica frisör, fredag kanske filmkväll, lördag 30-årsfest, middag på Black Lion till Depeche Mode låtar. Veckan skulle kunna vara sämre, non?!

Snälla lottorad, vinn siffror, vinn!

1 kommentar:

Löpning & Livet sa...

Så skönt med förlängt jobb! jag har fått tider dec ut nu så jag kan andas ut ett litet tag till :) även om det inte är det jag "ska" jobba med så är jag glad att jag har ett jobb!

middag till depeche låter najs!