söndag 9 november 2008

Ägare av sängram - äntligen!

Woho, i fredags när vi lånade bil för att köpa Gears of War 2 till Jesper så tittade vi in på Sängjätten och där hittade vi äntligen en sängram som passade våra krav! Visst, en helsvart hade ju varit nice, men så är det. Har letat länge länge för vi har haft krav. Ingen ram i vägen vid fötterna, inte något man kan samla kläder på eller som är i vägen. Man ska kunna sitta på sängkanten. Alla vi hittat som vi gillat har varit i storlek 160 cm. Suck. Varför? Är det inte vanligtast med 2 st 90 cm sängar? Tydligen inte på billigare varianter. Och vi har inte velat lägga 7 000:- på en sängram. Så hittade vi denna för 3 000:- Sängborden ska dock säljas. Det har vi redan.

bild: Sangjatten.se

Det var vad vi roade oss med under lördagskvällen. Nästan 4 h inklusive matpaus. Men oj vad vi sov gott i natt! Lutad gavel oxå! Perfekt! Äntligen kan vi sitta upp och läsa! Mycket bekvämare.

Städade igår, hämtade sänggaveln och åkte sen till Life Style Merchandise på Borgen. Nja, var besviken. inte så mycket som jag väntat mig. Dålig reklam dessutom, som vanligt i denna stad. Åkte dit med Anso & Johan och vi planerade after work och kanske bowling på fredag. Yey!

Inga kommentarer: